Alt til din FEST hos ABCevent

ABCevent har mere end 35 års erfaring og kan bistå til alle typer arrangementer med alt vores erfaring og knowhow når der skal arrangeres fester eller vigtige begivenheder. Du har måske brug for en brik, et par brikker eller måske alle brikkerne til at fuldende din fest. Mulighederne er mange.

ABCevent er Danmarks eneste bureau med alt udstyr under eget tag

ABCevent er et bureau der designer alle typer fester og events, fordi vi elsker det, og for at give vores kunder en oplevelse, som sætter spor og gør en forskel. Vi er kvalitetsbevidste, og mener at det er vigtigt at have en holdning til tingene. Derfor siger vi også nej tak til en opgave, hvis vi ikke føler, vi kan stå inde for den.

Vi er en investering, i mere kvalitet end pris. Vi prissætter vores arbejde ud fra at være sikre på give kunden en reel værdi for deres investering. Derfor stiller vi også krav til samarbejdet med vores kunder, så vi kan gøre vores arbejde ordentligt.

Tema fest

Vi har et stort udvalg af rekvisitter til temafester som vi udlejer.

Vi arrangerer

Du kan også vælge at lad os arrangere din næste temafest.
Vi har ideerne og ved hvad der skal til for at din temafest bliver en succes.

Brylluparrangør

Med 35 års erfaring som weddingplanner kan vi stå for alt og har alt til bryllups festen uanset om det skal holdes i telt i haven med udendørs vielse eller det skal være prinsesse bryllup på et slot eller måske et kro bryllup med plads til alle gæster kan overnatte.

Eller måske et forsamlingshus bryllup hvor man står for det meste selv og selv har fingeren på pulsen med alle detaljer..!!!

Ja uanset hvad du vælger kan vi være behjælpelige med at samle alle detaljer og ikke mindst holde styr på økonomien..!