OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

SERVICE & DUGE

Skal jeg skylle af, når jeg har bestil opvask?

Ja det skal du, Skyl grundigt af –  og vi klare opvasken ;-).

HVIS du har bestilt OPVASK vil dette fremgå af din ordre.

Dog behøver glas ikke at blive skyllet med mindre der har være sukkerholdig drinks i dem eller andet der sidder fast på glasset.

Jeg har bestil UDEN OPVASK hvor meget skal vaskes op?

Har du IKKE bestilt opvask, skal alt service vaskes GRUNDIGT op.

Dette vil blive tjekket og godkendt af ABC Event.

Er dette IKKE gjort tilfredstillende, vil det blive gjort for kundens regning af ABC Event, og ekstra arbejdet vil blive efter faktureret.

Skal jeg vaske dugene før jeg tilbageleverer?

Duge tilbageleveres i en plastik sæk, dog må dugene ikke være våde eller fugtige når de pakkes sammen, dugen skal IKKE vaskes inden tilbageleveringen.

TELTUDLEJNING

Må man sætte klistermærker på teltet?

Der må ikke på klæbes tape, klistermærker eller lignende på teltdugene og teltstænger. Det påhviler lejer at sørge for at telt og gulv er rengjort og ryddet på det aftalte returneringstidspunkt, ventetid faktureres.

Må man grille i teltet?
  1. Der må ikke grilles eller tilberedes osende mad i teltet eller i umiddelbare nærhed, grill skal mindst 5 m. væk fra telt. Der må ikke uden aftale forandres ved de af os godkendte opstillede telte. Ønsker man ikke at der slås pløkker eller er det ikke muligt, så afholder lejer udgift til betonklodser eller andet forsvarligt fastgørelse af teltet. Det er lejers ansvar at sikre at der ikke er kabler eller andet der kan rammes når pløkkerne slås i jorden. Farvet konfetti eller andet der kan smitte af på teltdugen må ikke benyttes, da farven ikke kan vaskes af teltet.